dimarts, 29 de juny del 2010

Premis blogs de Catalunya



En Joan Sol, bon amic i secretari de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial té un blog, “El Mar és el Camí”, de referència per totes aquelles persones que estimem el mar i la navegació tradicional. Aquest és seguit des d’arreu de l’estat i rep constantment aportació dels quatre punts cardinals. Ara ha estat escollit pels Premis Blogs de Catalunya com a candidat. Hi ha una votació popular a la següent adreça:


Que El Mar és el Camí sigui una porta oberta a la difusió de la navegació tradicional, Que, de pasada, la seva victòria serveixi per fer públic un treball , el seu i el de tots, que malauradament sempre es troba a l’ombra, depèn d’uns senzills “clics” del vostre dit índex visitant l’enllaç anterior.

Fes-ho! S’ho mereix!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ei, companys!

Quin detall! Sinzerament, no tinc cap possibilitat. Però el fet que entremig d'un grup nombrós de blogs sobre temes culturals en català n'hi hagi un que parli de cultura marítima, ja m'està bé. I si algú hi entra per curiositat i descobreix tot aquest món, encara millor.

Us ho agraeixo molt, de debò.

Una abraçada!