divendres, 11 de juny del 2010

"El fons marí, un mar d'històries"

Estrena del documental ganxó.

El documental produït per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, és titulat "El fons marí, un mar d'històries", i es presenta aquest divendres a les 19.00h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. La presentació d'aquest nou àudiovisual serveix per inaugurar la IIIa Mostra de Cinema Marí, emmarcat en el Festival del Mar.

El vídeo, les imatges del qual corresponen al nostre litoral, fa una aproximació a les meravelles naturals i la història que hi ha sota el fons de la badia i els entorns, així com diferents entrevistes a personatges.
Es fa un repàs que vincula la importància de la mar amb el desenvolupament al llarg de la història, des dels inicis, passant per la fundació del Monestir i arribant al present. El vídeo acaba una reflexió final sobre l'alt valor que suposa la conservació del mar entès com a patrimoni natural i forma de cultura.

No us el perdeu!!

Biblioteca Octavi Viader, 19h, divendres 11 de juny, amb taula rodona posterior.
-Seguint amb la Mostra de Cinema Marí:
Dissabte, 12 de juny, a les 19h, projecció de documentals de l'àrea litoral empordanesa, seguida d'una taula rodona (a les 21h) amb personalitats relacionades amb el documental. A la Biblioteca Octavi Viader.