dilluns, 25 de maig del 2009

VELA LLATINA A COTLLIURE

3° TROBADA de VELA LLATINA de COTLLIURE
30 i 31 de maig de 2009


Sota el tema de la “Vitalitat de la Vela Llatina al Llanguedoc-Roselló i Catalunya”. En resposta als danys experimentats per la flota de les barques catalanes del litoral de la Catalunya Nord i Sud el 27 de desembre de 2008, va sorgir el propòsit entre el conjunt de les Associacions del Patrimoni Marítim de Catalunya Nord que la vitalitat i la importància del patrimoni marítim català havien de ser afirmats i ensenyats al públic i als poders públics.

Amb aquest motiu i organitzat per la Fédération du Patrimoine Maritime Méditerranéen es desenvoluparà el proper cap de setmana la 3a Trobada de Vela Llatina. Amb un programa força atapeït de dues jornades, aprofitant el festiu de la segona pasqua que es celebra a França i en algunes viles catalanes. Entre elles la avarada i benedicció de la barca “Bel Ange” a la platja de Polilles.

El port de Cotlliure és transformarà en un marc envejable amb la presència dels sardinals i barques catalanes, com diuen ells. Una jornada per gaudir de bells bastiments, veles i eixàrcies. Per fer fotografies, per comentar i aprendre.


Fotografia Lluïsa Obrador a la Trobada de Banyuls 2008