dissabte, 27 de desembre del 2008

Drama al varador


Una certa i temporal baixada de la intensitat del vent ens ha permès d’acostar-nos fins el nostre varador del port de Palamós. Una visió dantesca per armadors i socis de la nostra entitat. Les cinc barques que es trobaven en procés de restauració i manteniment es troben apilades l’una sobre l’altra en un entrellat de taules, quadernes, paiols, arbres, entenes,... Ha estat impossible d’accedir dins l’espai que ocupa el varador ja que aquest es trobava totalment inundat. L’antic pont de la Elvira és totalment estellat. Tota la tanca metàl·lica folre bona part de les restes d’aquest naufragi en terra. Les previsions meteorològiques no són gens esperançadores. Està clar que Poseidó i Eol no estan contents i esperem que en les properes hores calmin les seves fúries.
Evidentment tot plegat davant les víctimes personals és un mal menor. Però els esforços de moltes persones de la nostra entitat que han estat treballant de valent en la recuperació de vells bastiments s’han vist perduts. Caldrà ara valorar les possibilitats de reparar alguna de les barques. Però fins que el risc per les persones no estigui assegurat no es podrà intervenir. JSG

2 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Vaja...

Esperem que pugueu reparar moltes moltes coses!

Sort i ànims!

Unknown ha dit...

mirant la foto del varador es pot apreciar que el mal temps os ha jugat una mala passada,se que hi tenieu unes embarcacions en procès de restauració, no us desanimeu despres del temporal tornara la calma. NO doneu res per pedut fins al final. Se que la feina es dura pero ànims VAL LA PENA, desde Cambrils una abracada.
Anton anyic