dijous, 11 de desembre del 2008

Desprès de l’Assemblea

Passats uns dies de l’Assemblea General Ordinària La Mar d’Amics segueix treballant.

Així actualment està obert el període de votacions del II Concurs Social de Fotografia. En podeu veure les instantànies participants a:

Donat que és una convocatòria social només poden votar els socis i les sòcies de l’entitat. El termini acaba el 15 de desembre a les 20.00 hores. A partir d’aquell moment un jurat especialitzat decidirà les tres primeres classificades entre les finalistes.

Però encara hi ha més. Un seguit de trobades i reunions que són necessàries per l’organització de la navegada “100 anys Navegant per la Costa Brava” que tindrà lloc durant la setmana santa de 2009. També s’ha seguit treballant en el varador en la recuperació de les diferents barques que en ell s’hi troben. El dissabte 13 de desembre tenim una nova convocatòria per “Recuperem Patrimoni!”. En ella les nostres mans inexpertes guiades per unes de ben expertes tindran cura de tallar, ajustar, cargolar, pintar,... el buc de la “Tempesta”. Així d’una forma pausada però continuada el camí vers la mar es va fent més curt.

En arribar les festes nadalenques la nostra associació s’apunta a les celebracions amb l’organització d’un sopar, obert a tothom, on es lliuraran els premis del Concurs Fotogràfic. Així el proper dia 20 de desembre tindrem un programa d’activitats per no avorrir-se. Cap a dos quarts d’onze sortirem a navegar amb els nostres vells bastiments. A les cinc de la tarda una nova edició de les “Tertúlies Marineres” amb el tema “Maquetisme i patrimoni marítim” i per acabar la jornada a les vuit del vespre “Sopar de Nadal” al Restaurant Les Brases. Una jornada per passar entre amics, la mar d’amics. JSG