dimarts, 10 de novembre del 2009

Feliç aniversari!



20 ANYS DE THALASSA

Fem vint anys! Vint anys solcant els mars, obrint nous horitzons explicant històries humanes plenes de passió. Vint anys d’una aventura televisiva que ens ha dut a trobar i a compartir el mar amb molta gent.

Per commemorar el 20è aniversari en antena Thalassa farà una programació especial els dies 14, 15 i 20 de novembre.

El dissabte 14 de novembre a les 12:00 hores a TV3 s’emetrà el documental de 50 minuts “Palamós: retrats d’un port”.

El diumenge 15 de novembre a les 12:00 hores a TV3 s’emetrà el documental de 50 minuts “Els pioners de les profunditats”.

El divendres 20 de novembre, en la seva franja habitual al 33 a les 22:00h i fins les 23:30h, s’emetrà un programa especial, un recull dels temes més importants d’aquests 20 anys. I després una selecció de tres reportatges Thalassa: “El mar dins d’una ampolla”, “La sal de la vida” i “Llagosta misteriosa”.

El programa, dirigit per Pere Secorún, va iniciar la seva singladura quan es va inaugurar el segon canal de Televisió de Catalunya al setembre de 1989. Al llarg d’aquest anys, Thalassa, que ha estat capdavanter en el tractament dels temes mediambientals, ha mantingut sempre una coherència temàtica i també d’estil i enfocament dels temes que el públic ha premiat amb el seu recolzament continuat i que l’han fet un clàssic de la televisió al nostre país.

Thalassa ha basat part del seu èxit en un tractament narratiu que s’ha fonamentat sempre sobre històries humanes. Els grans temes han estat tractats a partir de la gent i del seu exemple i el mar ha estat el motiu aglutinador i l’àmbit d’acció. Thalassa, diu Pere Secorún, el seu director, “és un exponent claríssim del que pot ser un programa de televisió públic, reuneix qualitat, informa, divulga, entreté, i el resultat és un producte digne i d’interès per a un públic ampli.”
Nota de premsa i fotografia de Rumbo Sur S.L.

1 comentari:

Far de la Banya ha dit...

Una bella mostra de televisió ben feta, i amb una web que permet recuperar alguns dels reportatges! Per molts anys Thalassa.