dijous, 2 de desembre del 2010

Inici votacions IV Concurs Social de Fotografia


Cliqueu sobre el mosaic per veure totes les fotografies participants.

Recordeu que per poder participar en la votació cal ser soci o sòcia de La Mar d'Amics amb una data anterior a l'un d'octubre de 2010.

Normes per la votació

La primera selecció de les millors fotografies es farà per votació dels socis i sòcies a través del correu electrònic ( correu@lamardamics.org ), valorant cadascú amb 10, 8, 6, 4 ,2 punts les cinc millors fotografies (indicant el nombre que apareix al seu peu). Donat que es pressuposa una actuació de bona fe, en cap cas s’admetrà la votació de les fotografies pròpies, anul·lant-se automàticament els punts adjudicats. Actuarà com a notari el secretari de la nostra entitat. El període de votació serà del dia 2 al 15 de desembre a les 20 hores .

Les 10 fotografies amb millor puntuació passaran a la final. En aquesta un jurat format per tres persones de l’àmbit de la fotografia i l’art (de les quals es coneixerà el nom durant la lectura del veredicte) decidirà les tres fotografies guanyadores. Hi haurà premi pel primer classificat, i menció i diploma pel segon i tercer.

El lliurament de premis tindrà lloc durant l’apetitiu amb que tradicionalment La Mar d’Amics dona la benvinguda a l’any nou el dia 1 de gener de 2011 a les 12 del migdia al bell mig de la badia palamosina.