diumenge, 14 de novembre del 2010

4t Concurs Social de Fotografia

Bases del quart Concurs Social de Fotografia.


Fotografia guanyadora del 3r Concurs: Mireia Canalda.

De nou amb la voluntat de crear eines de participació per tots els socis i sòcies us proposem la convocatòria de la quarta edició del concurs fotogràfic. L’objectiu del concurs és disposar de material de qualitat, triat per tothom, per poder participar en manifestacions, fires i trobades amb una bona exposició d’imatges marineres que expressin el nostre amor per tots els afers del mar, patrimonials i de navegació. De les imatges obtingudes se’n faran ampliacions.


Participants

Tots els socis i sòcies de La Mar d’Amics que estiguin inscrits abans del 1 d’octubre de 2010.

Tema

Totes les fotografies han d’estar relacionades amb temes marítims: paisatges, barques, ports, etc.

Presentació

Cada participant podrà presentar fins a un màxim de 5 fotografies.

El format de les fotografies podrà ser digital o convencional sobre paper. En el primer cas seran enviades en format *.jpg per correu electrònic amb una resolució mínima de 3 Mb. En cas de ser en format convencional tindran una mida no inferior als 15 x 20 cm. Les fotografies que no presentin aquestes característiques seran desqualificades.

S’admetran fotografies en blanc i negre i color.

Totes les fotografies seran exposades en format digital en la plana web de l’associació, procedint a la digitalització d’aquelles que arribin en format paper.


Identificació

En les fotografies enviades per correu electrònic, el nom de l’arxiu correspondrà amb el del seu autor, afegint un número ordinal si en presenta més d’una.

En les fotografies en format convencional en paper, el nom del seu autor estarà escrit al dors.

Trameses

Les fotografies participants hauran de ser en poder de l’organització abans de la mitjanit del dia 1 de desembre de 2010. Aquestes podran ser lliurades per correu electrònic a l’adreça: correu@lamardamics.org , o per correu terrestre a l’adreça:

La Mar d’Amics
Carrer Moll, 7 3r 1a
17230 Palamós.

Jurat

La primera selecció de les millors fotografies es farà per votació dels socis i sòcies a través del correu electrònic, valorant cadascú amb 10, 8, 6, 4 ,2 punts les cinc millors fotografies al seu parer. Donat que es pressuposa una actuació de bona fe, en cap cas s’admetrà la votació de les fotografies pròpies, anul•lant-se automàticament els punts adjudicats. Actuarà com a notari el secretari de la nostra entitat. El període de votació serà del dia 2 al 15 de desembre a les 20 hores .

Les 10 fotografies amb millor puntuació passaran a la final. En aquesta un jurat format per tres persones de l’àmbit de la fotografia i l’art (de les quals es coneixerà el nom durant el sopar de lliurament de guardons) decidirà les tres fotografies guanyadores. Hi haurà premi pel primer classificat o classificada, i menció i diploma pel segon i tercer.

El lliurament de premis tindrà lloc durant l’apetitiu amb que tradicionalment La Mar d’Amics dona la benvinguda a l’any nou el dia 1 de gener de 2011 a les 12 del migdia al bell mig de la badia palamosina.

Notes

Els finalistes seran informats per telèfon el dia 20 de desembre de 2010.

La participació en el concurs implica la renúncia als drets de propietat de les imatges en favor de La Mar d’Amics, tot i que l’entitat s’obliga a fer-hi constar sempre el nom de l’autor.

Les fotografies participants romandran en poder de l’Associació La Mar d’Amics, que en podrà fer ús d’elles amb total llibertat.

Els organitzadors es reserven el dret d’introduir les modificacions que creguin oportunes i de resoldre qualsevol contingència no prevista. No es fan responsables de les obres, però en tindran cura de la seva bona conservació.

Les obres lliurades sobre paper seran retornades als seus autors, personalment, si així ho manifesten.

El sol fet de concursar pressuposa la total acceptació d’aquestes bases i els autors reconeixen tenir el drets d’imatge i d’autor de les fotografies presentades al concurs.