dimecres, 9 de desembre del 2009

Nou president de la FCCPMF


L'historiador de l'Art i director de la Fundació Amatller -Institut d'Art Hispànic-, Santiago Alcolea és el nou president de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial (FCCPMF) en substitució de Josep Vàzquez que ocupà el càrrec des de la mateixa fundació de l'entitat. En Pere de Prada, com a president de l'Asociació d'Amics de la Vela LLatina de Calella de Palafrugell, presentà el candidat com a representat dels calellencs. Cal recordar que les diferents responsabilitats de la Junta Directiva de la FCCPMF recauen en les diferents associacións que hiaporten dos representants. La candidatura fou única i aprovada per unanimitat.

La nova Junta Directiva respon a l’organigrama següent:
- Presidència: Amics de la Vela Llatina de Calella de Palafrugell
- Vicepresidència: La mar d’amics, de Palamós
- Secretaria: Associació Bellamar, de Premià de Mar
- Tresoreria: Amics de la Vela Llatina de Cadaqués
- Vocalies: L’Arjau, de Cambrils
Bricbarca, de Vilassar de Mar
Amics de la Vela Llatina de l’Escala
A tot drap, Sant Pol de Mar

Cal agraïr el treball, esforç, éxits i propostes dirigides per en Josep Vazquez i la Junta Directiva sortint. Sense ells aquest embrió de federació no hauria vist la llum. El camí per endavant és llarg i cal encoratjar als nous membres a aconseguir una major participació de les entitats que tenen relació amb el patrimoni marítim i fluvial fins aconseguir la plena integració de les 17 associacions actuals. Així com establir els vincles i el treball transversal amb altres entitats, organismes i empreses que treballen, estudien, investiguen dins de l'àmbit d'actuació de la federació.

Donarem doncs el nostre vot de confiança i amistat a en Santiago Alcolea, des de la nostra participació i col·laboració en les iniciatives i activitats que s'organitzin des de la nostra Federació.