dimarts, 1 de desembre del 2009

3r Concurs social de Fotografia La Mar d'Amics 2009

Fotografia guanyadora del II Concurs Social de Fotografia 2008: M. Pilar Martínez

Tancat el període de presentació de fotografies del nostre 3r Concurs social 2009S'han presentat un total de 40 fotografies sota el denominador comú del mar i/o la navegació tradicional. Aquestes imatges pasaran a l'arxiu de l'entitat i serviran, conjuntament amb les de les convocatòries anteriors, per ser exposades, projectades, usades com imatges per la promoció i la difusió de la navegació tradicional.

Les imatges les podeu veure clicant aquí.

Recordeu el sistema de votació (només poden votar els associats/des:

“Jurat

La primera selecció de les millors fotografies es farà per votació dels socis i sòcies a través del
correu electrònic, valorant cadascú amb 10, 8, 6, 4 ,2 punts les cinc millors fotografies al seu parer. Donat que es pressuposa una actuació de bona fe, en cap cas s’admetrà la votació de les fotografies pròpies, anul·lant-se automàticament els punts adjudicats. Actuarà com a notari el secretari de la nostra entitat. El període de votació serà del dia 1 al 15 de desembre a les 20 hores .

Les 10 fotografies amb millor puntuació passaran a la final. En aquesta un jurat format per tres persones de l’àmbit de la fotografia i l’art (de les quals es coneixerà el nom durant el lliurament de guardons) decidirà les tres fotografies guanyadores. Hi haurà premi pels tres primers classificats.
El lliurament de premis tindrà lloc el dia 19 de desembre de 2009”.