dimarts, 25 d’agost del 2009

Trobada de Vela Llatina a Cadaquès.

Dissabte 22 d'agost de 2009
La badia de Cadaqués s'omplí un any més de barques de vela llatina i tradicional. La cita annual de finals d'agost que enceta la segona part de la temporada de trobades ha estat, segurament, una de les més nombroses en quant a nombre d'embarcacions. Sota l'excusa d'una regata d'estar per casa, es a dir sense comité ni jurat, pels volts de la una del migdia i amb un vent de tramuntana lleuger es feren a la mar les embarcacions. La tècnica i els coneixements d'aquests tipus de navegació amb velams tradicionals es posaren a prova en una sortida des de la mateixa línia de platja de la vila, que obligà al pas del canal entre els fondejos estivals. Passat aquest petit obstacle, tothom pogué gaudir d'una jornada de navegació memorable. El vent era el correcte, la mar estava plana i feia un dia esplèndid i radiant.
La participació de La Mar d'Amics romangué en la barca "Nena", el drascombe dels amics Mònica i Xavi. Aquests aprofitaren "totes" les hores del dia per navegar dins la badia. El punt de trobada fou la barca de mitjana Sant Isidre on l'amic Quico Despuig oferí una de les seves magnífiques "fideuàs" a primera hora de la tarda.
La festa s'allargà fins la nit on el sopar a peu dret precedí al lliurament de records als armadors i patrons de les barques participants.


Veure vídeo

Veure fotografies Toni Clapès