dimarts, 17 de febrer del 2009

Ajornament per Carnaval de la Tertúlia Marinera

La Mar d’Amics ha ajornat la Tertúlia Marinera prevista per aquest dissabte fins el següent, el dia 28 de febrer de 2009, degut a la coincidència en data i hora amb la Rua de Carnaval de Palamós i als problemes de mobilitat que aquesta ocasionarà. Et faig arribar el cartell amb la data corregida i la nota de premsa que tenia prevista per avui.

TERTÚLIA MARINERA: “A Tot Drap, l’experiència de la recuperació patrimonial marítima a Sant Pol de Mar".
Dia: Dissabte, 28 de febrer de 2008 a les 17 hores.
Lloc: Casa del Mar, Plaça de la Catifa, 3. Palamós.

L’associació A Tot Drap de Sant Pol de Mar es va formar arrel de la recuperació i restauració de la “Tortuga”, un llagut de l'any 1944. Això va encoratjar d'altres persones a fer el mateix amb altres barques: Massagran, Dulors, Amparo, Xavi, Montserrat, ... També ha estat promotora de la recuperació i manteniment de la Caseta del Motor de la platja d'aquella vila. Un equipament amb setanta cinc anys d'història, que ha arribat actiu fins els nostres dies.

Des de l’any passat l’entitat és armadora del Sant Pau, un sardinal de nova factura, que serveix i ha de permetre que noves persones s’introdueixin en l’apassionant món de la navegació tradicional.

Pel mateix motiu i per evitar l'acumulació d'activitats en la mateixajornada sospenem la Visita Cultural al Museu de El Masnou prevista peraquella data.