dijous, 9 d’octubre del 2008

Seguim recuperant patrimoni!


Fou una nova cita de treball comunitari per a salvar i mantenir el nostre patrimoni marítim. En un matí de sol i bona part de la tarda continuaren els treballs sobre la “Tempesta” i la “Felipana”. Cremant capes de pintura i llevant algunes taules del folre per conèixer millor l’abast de la tragèdia.

La “Tempesta” tot i la valoració inicial abastarà més feina de la estimada inicialment. El mal estat de conservació d’alguna de les quadernes que inicialment es valoraren com a bones i algunes reparacions poc encertades obligaran a un treball més intens. La bona notícia és que desprès de l’intens treball del hivern anterior en la “Elvira”, les mesures de la petita barca ajuden a veure els progressos més fàcilment.

L’amic Xavi Ros ha iniciat de forma seriosa la recuperació d’una de les poques joies que resten del patrimoni de la Costa Brava: la Felipana. La voluntat de l’armador de tornar a fer navegar a vela ha estat recolzada per la resta de companys prestant el seu treball i coneixements. Molta feina per endavant per la voluntat d’aquest jove, un exemple estrany entre aquells que ens movem en el món patrimonial.