divendres, 20 de juny del 2008

S'obre la temporada de Trobades de Vela Llatina i Tradicional


Aquest cap de setmana s’inicia la temporada de Trobades de Vela Llatina a la Costa Catalana.
Demà mateix en trobem dues, la Trobada de Sa Riera i la de Banyuls. El proper cap de setmana, els dies 28 i 29, trobada a Calella de Palafrugell. Els dies 5 i 6 de juliol podem trobar-nos a l’Ametlla de Mar.
Per tant tres caps de setmana curulls d’activitats relacionades amb la navegació tradicional. La Mar d’Amics mirarà de ser present a totes elles.
Acabades aquestes jornades amicals amb d’altres entitats, dues embarcacions “navegaran” per ruta fins a Brest (França) per gaudir de la gran festa marinera entre el 10 i el 17 de juliol.
En tornar el proper dissabte 26 de juliol la cita és a Sant Pol, on puntualment (es broma) es batejarà la seva nova embarcació: el Sant Pau.
Desprès podrem fer uns dies de descans fins el dia 23 d’agost on l’encontre serà a Llançà, tocant a la ratlla de França. Prop d’allà, el següent cap de setmana la flota es trobarà a Cadaqués, el 30 d’agost.
La següent cita serà el divendres 5 de setembre en l’inauguració de l’exposició de Pere de Prada : "El llenguatge de la mar" és una mostra itinerant que recull impressions a alta mar, navegant a bord de la goleta noruega Far Barcelona acabat de restaurar el juny de 2005 a les drassanes del "Consorci El Far". Això serà a la Sala Polivalent del Centre Cultural La Gorga de Palamós a les 19 hores.Aquesta exposició recull també imatges de la participació del Far Barcelona a la regata de grans velers "The Tall Ships' Races Mediterranean 2007".
I per tancar el programa, la Trobada de l’Escala i la seva Festa de la Sal el proper 13 de setembre.
Un estiu ple d’activitats.
Bon vent!