diumenge, 23 de desembre del 2007

Veredicte del Jurat del 1r Concurs Social de Fotografia de LMA.












Veredicte del Jurat del 1r Concurs Social de Fotografia de La Mar d'Amics.

De sorpresa pot qualificar-se el veredicte que havia de proclamar el guanyador del 1r Concurs Social de Fotografia de LMA. Durant les postres del Sopar de Nadal el nostre President a llegit el resultat de les votacions començant per la tercera classificada, desprès els segons i finalment, i aquesta ha estat la notícia de la nit pel primer premi “ex-aequo” per a un total de cinc participant que han obtingut un total d'onze punts cadascun d'ells: Maite Espí, Pilar Roig, Quim Bosch, Lluïsa Obrador i el propi President, Jordi Salvador.

Davant aquesta situació i donat que tant sols hi havia disponible un regal pel millor classificat, s'ha procedit a sortejar-lo entre aquests. El premi, un marc de fotografies digital, ha anat a parar finalment a mans de la Lluïsa Obrador. En la sobretaula posterior s'han comentat les fotografies participants i les correccions a fer en properes edicions d'aquest concurs.

En la seva primera edició han participant nou concursants i quaranta-cinc fotografies. Totes elles relacionades amb la mar i les activitats que en ella o prop d'ella s'hi desenvolupen. Bona part de les fotografies presentades, premiades o no, constituiran la base fotogràfica del fons permanent d'exposició de l'entitat amb caràcter representatiu en Trobades, Diades, Fires, etc...

A la sortida del Sopar de Nadal, els companys que hi han participat s'han acomiadat desitjant-se mútuament Bones Festes, i citant-se pel Vermut d'Any Nou al punt del migdia del u de gener de 2008.