dimecres, 6 d’abril del 2011

Tarragona Sails empren el vol

“Volem que la Tarragona Sails esdevingui una estratègia per al món empresarial”

Del 4 al 8 de maig el Serrallo acollirà la Tarragona Sails, la primera trobada de vaixells clàssics de Tarragona, que anirà acompanyada d’una fira de productes relacionats amb el mar i la navegació, entre d’altres.

Com us vau decidir per Tarragona a l’hora d’organitzar un esdeveniment com aquest?

En Miquel, el capità del bergantí Cyrano, ja havia estat a Tarragona feia temps i quan hi va tornar de casualitat es va quedar impressionat del canvi que havia experimentat la zona del Serrallo en general. Això, un clima fantàstic i unes fructíferes relacions amb diverses institucions, que es van mostrar molt interessades en la iniciativa, ens van fer decidir per Tarragona com a seu de la nostra primera Tarragona Sails.

Quina és la filosofia d’aquest esdeveniment?

La filosofia és molt simple: volem acostar al gran públic la vida marinera i la màgia dels nostres vaixells de la manera més directa possible: obrint-los literalment les portes, portant-los a navegar en flota i mostrant-los com desenvolupem el nostre ofici en directe.

En què consistirà la Tarragona Sail Serrallo 2011?

El certamen es divideix en tres seccions: la zona d’amarratge dels vaixells i de navegació, on tothom que ho desitgi podrà visitar els vaixells amb jornades de portes obertes; una zona de fira amb estands relacionats amb el mar i la navegació tradicional, i finalment, un espai per a l’oci destinat als més petits amb inflables relacionats amb el món dels pirates i del mar.

Veieu la ciutadania receptiva a aquest esdeveniment?

De moment hem tingut una gran acollida tant de part de l’Ajuntament, a través del Patronat Municipal de Turisme, com de l’Autoritat Portuària, així com dels restauradors i comerciants del Serrallo, que s’han mostrat entusiasmats amb l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques. Ara el nostre gran objectiu, a banda de la ciutadania en general, són els empresaris de la zona, als quals volem oferir una eina per promocionar els seus negocis. M’explico. La nostra intenció és que els empresaris de Tarragona i el seu entorn vegin el món de la navegació com un recurs més a l’hora de promocionar la seva empresa: reunions de treball, trobades informals, incentius empresarials…, en definitiva, volem que la Tarragona Sails esdevingui una estratègia més per al món empresarial, tal com succeeix en molts països del Nord d’Europa, on aquest tipus d’esdeveniments està molt consolidat.

La Contra 5/4/2011 http://www.noticiestgn.cat/

1 comentari:

Joan Bonet i Nadal ha dit...

molta sort a n'aquesta singladura.
Salut