dissabte, 1 de gener del 2011

Veredicte jurat 4t Concurs social de fotografia + Calendari La Mar d'amics 2011.




1r premi - Josep Aymerich
 
 El jurat del 4t Concurs social de fotografia presidit pel fotòrgraf basc Xabier Armendariz ha triat com a vencedora la fotografia número 6, d'en Josep Aymerich, com a guanyadora d'aquest. En destaca la seva composició i exposicions adquades, en un moment amb una llum complexa, que és capaç d'oferir tots els detalls de la barca i de les seves veles. Oferint globalment una plàstica molt correcte.



2n premi - Jordi Sanz
 
Com a segona classificada la fotografia número 2, d'en Jordi Sanz, que tot i ser un tema recorrent com és el capvespre ofereix una bona combinació entre el vaixell, les persones i les gavines en primer pla.



3r premi - Xavier Corredor
 
I en tercer lloc la fotografia número 25, d'en Xavier Corredor, per la seva aposta senzilla i arriscada que funciona perfectament per la seva composició i cromatisme.

I aprofitant el primer dia de l'any us fem arribar un petit regal per tothom. Clicant a  qualsevol imatge podreu descarregar-vos i imprimir el CALENDARI 2011 (en format pdf 300dpi) que recull les fotografies premiades en aquesta i en les tres darreres edicions del concurs social de fotografia. O podeu descarregar-vos-el en alta definició a CALENDARI 2011 HD .