dimarts, 15 de gener del 2008

Avenços a l'Elvira.



Un bon grup de gent, sempre la mateixa, segueix treballant en l'Elvira. La nostra recuperació patrimonial va endavant. El seu aspecte ha millorat visiblement. La coberta ja està reparada i en part calafatada. El costat d'estribord també és a punt per pintura. Al costat de babord li falta canviar un parell de taules del folre. S'està desmuntant el pont per reformar-lo. Les orles comencen a fer goig.
El dia de més fressa és el dissabte. El grup de treball s'hi passa el dia. Dinen plegats a coberta i segueixen treballant. Les empentes es noten. Tots tenen ganes de navegar. L'ambient bull quan hi són tots. Idees, xerrades, acudits, tot s'hi val. Desprès resta el treball de les formigues setmanals que van fent, trosset a trosset, feines gairebé invisibles però que vant sumant. La fita s'apropa.
En paral·lel hi ha altres feines invisibles. Un projecte que està esmenant-se entre varis socis i sòcies. Una documentació que gestiona l'enginyer naval corresponent. Pressupostos. Gestió de despeses. Tot un munt de trucades, avisos, recollides, etc. Una tasca que s'assembla en alguns moments a una gestió empresarial, això sí. Sense ànim de lucre.
Salut!